Tartelettes

1 dag

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Data
  • 7 Oktober 2022 (VOL)
  • 23 December 2022
  • 20 Januari 2023
  • 30 Maart 2023

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je gaat zelf aan de slag met het maken van een zanddeeg en leert hoe je de tarteletteringen fonceert. We maken drie varianten tartelettes: blind gebakken, deels gevuld gebakken of compleet gebakken tartelettes. Er komen verschillende vullingen aan bod, zoals een citroen cremeux. Ook de afwerking en decoratie mag niet ontbreken, bijvoorbeeld met meringue of chocolade. Vanuit die basis soorten kun je eindeloos variëren met andere smaken. We werken in tweetallen en alle groepen maken dezelfde recepten. Na afloop krijg je alle drie de soorten tartelettes mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Drie soorten tartelettes: citroen meringue, hazelnoot chocolade en abrikoos pistache (met amandelfondant en crumble)

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Eclairs en soezen professionals

Eclairs en soezen professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen professionals

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties