Tartelettes

1 dag

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Data
  • 2 Februari 2021 (VOL)
  • 26 Februari 2021 (VOL)
  • 26 Maart 2021 (VOL)
  • 22 April 2021

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je gaat zelf aan de slag met het maken van een zanddeeg en leert hoe je de tarteletteringen fonceert. We maken drie varianten tartelettes: blind gebakken, deels gevuld gebakken of compleet gebakken tartelettes. Er komen verschillende vullingen aan bod, zoals een citroen cremeux. Ook de afwerking en decoratie mag niet ontbreken, bijvoorbeeld met meringue of chocolade. Vanuit die basis soorten kun je eindeloos variëren met andere smaken. We werken in tweetallen en alle groepen maken dezelfde recepten. Na afloop krijg je alle drie de soorten tartelettes mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Drie soorten tartelettes: citroen meringue, hazelnoot chocolade en abrikoos pistache (met amandelfondant en crumble)

 

Kosten

​€ 195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie