Tartelettes

1 dag

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Data
  • 11 Maart 2024 (VOL)
  • 6 Mei 2024 (VOL)
  • 13 Mei 2024

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je gaat zelf aan de slag met het maken van een zanddeeg en leert hoe je de tarteletteringen fonceert. We maken drie varianten tartelettes: blind gebakken, deels gevuld gebakken of compleet gebakken tartelettes. Er komen verschillende vullingen aan bod, zoals een citroen cremeux. Ook de afwerking en decoratie mag niet ontbreken, bijvoorbeeld met meringue of chocolade. Vanuit die basis soorten kun je eindeloos variëren met andere smaken. We werken in tweetallen en alle groepen maken dezelfde recepten. Na afloop krijg je alle drie de soorten tartelettes mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Drie soorten tartelettes: citroen meringue, hazelnoot chocolade en abrikoos pistache (met amandelfondant en crumble)

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw-vrij


Soortgelijke opleidingen

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Cakes en rijke beslagsoorten

Cakes en rijke beslagsoorten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Cakes en rijke beslagsoorten

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding