Tartelettes

1 dag

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Data
  • 19 Augustus 2020 (VOL)
  • 21 Augustus 2020 (VOL)
  • 15 Oktober 2020

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je gaat zelf aan de slag met het maken van een zanddeeg en leert hoe je de tarteletteringen fonceert. We maken drie varianten tartelettes: blind gebakken, deels gevuld gebakken of compleet gebakken tartelettes. Er komen verschillende vullingen aan bod, zoals een citroen cremeux. Ook de afwerking en decoratie mag niet ontbreken, bijvoorbeeld met meringue of chocolade. Vanuit die basis soorten kun je eindeloos variëren met andere smaken. We werken in tweetallen en alle groepen maken dezelfde recepten. Na afloop krijg je alle drie de soorten tartelettes mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Drie soorten tartelettes: citroen meringue, hazelnoot chocolade en abrikoos pistache (met amandelfondant en crumble)

 

Kosten

​€ 195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Desserttaarten en gebak

Desserttaarten en gebak

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten