Tartelettes

1 dag

Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren

Data
  • 19 Januari 2022 (VOL)
  • 10 Maart 2022 (VOL)
  • 28 April 2022 (VOL)
  • 30 Mei 2022 (VOL)
  • 24 Juni 2022 (VOL)

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

Je gaat zelf aan de slag met het maken van een zanddeeg en leert hoe je de tarteletteringen fonceert. We maken drie varianten tartelettes: blind gebakken, deels gevuld gebakken of compleet gebakken tartelettes. Er komen verschillende vullingen aan bod, zoals een citroen cremeux. Ook de afwerking en decoratie mag niet ontbreken, bijvoorbeeld met meringue of chocolade. Vanuit die basis soorten kun je eindeloos variëren met andere smaken. We werken in tweetallen en alle groepen maken dezelfde recepten. Na afloop krijg je alle drie de soorten tartelettes mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Drie soorten tartelettes: citroen meringue, hazelnoot chocolade en abrikoos pistache (met amandelfondant en crumble)

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals