Puur schuim

1 dag

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze cursus zoomen we in op de wereld van schuim!

Data
  • 8 November 2023

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

We gaan aan de slag met schuimgebak van onder meer stijfgeklopte eiwitten en suiker. We laten we je 3 verschillende soorten en bereidingen zien van meringue, oftewel schuim. Je krijgt theoretische achtergrond van de schuimsoorten en leert elke bereiding zelf uitvoeren. Ook ontdek je de specifieke tips en tricks en maak je bij elke schuimsoort een bijpassend product.

Wat maak je onder andere

Hazelnoot schuim taart, miserable taart met fruit en een eye-catcher pavlova.

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals