Frank Haasnoot - Chocolade decoraties

1 dag

Ook zo onder de indruk van de verfijnde signatures van World Chocolate Master Frank Haasnoot? In deze masterclass ontdek je diverse manieren om met chocolade het verschil te maken

Data
  • 20 September 2020

275

  • 1 dag
  • 7,5 uur
  • 09:00u - ca. 16:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze dagcursus neemt Frank je mee in zijn creativiteit en ervaring en leer je een reeks aan mooie technieken en signature decoraties. De cursus is een afwisseling van uitleg en demonstratie. Ook zul je een aantal decoraties zelfstandig aan de werkbank maken. Je ontdekt tijdens de cursus zo’n 12-14 verschillende decoraties en wordt getriggerd op je vindingrijkheid in het gebruik van materialen. Zo ga je onder meer aan de slag met Wafer, Rose, Inception, The Drop, The Tree (zie foto’s).

Over Frank Haasnoot

Frank Haasnoot is a Dutch pastry chef with over 23 years experience, working as a freelance consultant. When Frank finished his education he started working for several pastry brands around the globe. Starting in Holland he moved on to work in New York (La Tulipe Desserts), Kuwait (the Victorian), Taiwan (Mandarin Oriental Hotel) and Hong Kong (the Peninsula Hotel). During his career Frank competed in national and international pastry competitions. After several Dutch competitions he decided it was time to compete on a international level. In 2011 he was the winner of the World Chocolate Masters in Paris. Mid 2017 Frank decided to relocate back to Europe and start his freelance career to be able to teach and develop his work freely, for any pastry and chocolate related project.

 

Kosten

275,- inclusief lunch en btw

Doelgroep

De cursus gaat uit van een basisniveau aan het werken met chocolade. Het is niet vereist om werkzaam te zijn in de patisserie of chocolaterie. We werken met gemengde groepen. ​De voertaal van de masterclass is Nederlands.


Soortgelijke opleidingen

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking