Master Patisserie

4 dagen

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong naar de Master Patisserie!

Data
  • Wordt verwacht

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze cursus borduurt verder op de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie waarin de basis van boterdegen, bladerdegen en verschillende beslagen, soezen en taarten is gelegd. In 4 dagen ga je deze technieken verder verdiepen en verbreden met nieuwe producten die geschikt zijn voor de geoefende, ervaren thuisbakker. Je spuit-, garneer- en decoratietechnieken komen zeker aan bod in deze opleiding. We gaan aan de slag met producten bij verschillende eetmomenten van koffietijd en high tea tot borrel en dessert. Zowel de zoete als hartige variaties zijn van de partij.

Wat maak je onder andere

Operataart, kokosmakronen, madeleines, hazelnootschuimtaart, hartige aperitief hapjes, dessert in glas, friandises/petit fours en natuurlijk kan ook een mooie desserttaart niet ontbreken

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Deelname is alleen mogelijk bij het afronden van de opleiding Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie.


Soortgelijke opleidingen

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Chocolade showstuk

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie