Master Patisserie

4 dagen

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong naar de Master Patisserie!

Data
  • Wordt verwacht

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

Deze cursus borduurt verder op de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie waarin de basis van boterdegen, bladerdegen en verschillende beslagen, soezen en taarten is gelegd. In 4 dagen ga je deze technieken verder verdiepen en verbreden met nieuwe producten die geschikt zijn voor de geoefende, ervaren thuisbakker. Je spuit-, garneer- en decoratietechnieken komen zeker aan bod in deze opleiding. We gaan aan de slag met producten bij verschillende eetmomenten van koffietijd en high tea tot borrel en dessert. Zowel de zoete als hartige variaties zijn van de partij.

Wat maak je onder andere

Operataart, kokosmakronen, madeleines, hazelnootschuimtaart, hartige aperitief hapjes, dessert in glas, friandises/petit fours en natuurlijk kan ook een mooie desserttaart niet ontbreken

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.

Doelgroep

Deelname is alleen mogelijk bij het afronden van de opleiding Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie.


Soortgelijke opleidingen

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie