Hartige Patisserie

2 dagen

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. In deze tweedaagse gaan wij voor hartig!

Data
  • 14 Oktober t/m 15 Oktober 2020

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

De banketbakkerij kent namelijk juist een prachtige traditie aan hartige en zoute koekjes en snacks. En juist net door het gebruik van de juiste ingredienten, de juiste vaktechniek en heel veel liefde van de bakker, maak je het verschil!

Tijdens deze twee dagen maak je je eigen bladerdeeg en verwerk je het tot kaaskoekjes, vlinders en saucijzenbroodjes. Ook ga je aan de slag met drie soorten quiche en drie soorten kroketten. Natuurlijk neem je ze allemaal mee om lekker van te genieten in het weekend!

Wat maak je onder andere

Quiches, kaaskoekjes -stengels, en -vlinders, kroketten, saucijzenbroodjes en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch.


Soortgelijke opleidingen

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals