Eclairs en soezen (Pâte à choux)

2 dagen

Heb je altijd al willen weten hoe je een mooi luchtig soesje of strakke eclair maakt? Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen, en verschillende toepassingen ervan?

Data
  • Wordt verwacht

495

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus leer je de kneepjes van het maken van een perfect soezenbeslag en uiteenlopende toepassingen uit de Franse soezenwereld. We maken verschillende soorten soezen zoals een ouderwetse choux à la crème en een tijgersoes met krokante craquelin. Ook leer je in de cursus hoe je een mooie eclair opspuit en bakt. We maken verschillende vullingen van bijvoorbeeld chocolade, koffie of frambozen en laten zien hoe je de soezen en eclairs vult. Natuurlijk worden de eclairs vervolgens afgewerkt met kleurrijke glaçages en decoraties. Al met al een flinke dosis inspiratie voor de patisserie!

Wat maak je onder andere

Soezen en eclairs met verschillende soorten vullingen en afwerkingen en een croquembouche (soezentaart).

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Tartelettes

Tartelettes

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Tartelettes