Eclairs en soezen (Pâte à choux)

2 dagen

Heb je altijd al willen weten hoe je een mooi luchtig soesje of strakke eclair maakt? Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen, en verschillende toepassingen ervan?

Data
  • 11 Maart t/m 12 Maart 2020

495

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus leer je de kneepjes van het maken van een perfect soezenbeslag en uiteenlopende toepassingen uit de Franse soezenwereld. We maken verschillende soorten soezen zoals een ouderwetse choux à la crème en een tijgersoes met krokante craquelin. Ook leer je in de cursus hoe je een mooie eclair opspuit en bakt. We maken verschillende vullingen van bijvoorbeeld chocolade, koffie of frambozen en laten zien hoe je de soezen en eclairs vult. Natuurlijk worden de eclairs vervolgens afgewerkt met kleurrijke glaçages en decoraties. Al met al een flinke dosis inspiratie voor de patisserie!

Wat maak je onder andere

Soezen en eclairs met verschillende soorten vullingen en afwerkingen en een croquembouche (soezentaart).

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie