Desserttaarten en gebak

2 dagen

Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak

Data
  • 28 Juli t/m 29 Juli 2020

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze cursus staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt twee soorten desserttaart en bijpassende dessertgebakjes. Er staat een basisbiscuit (zoals Joconde, Sacher of Duchesse) en deeg (zoals crumble bodem) centraal. Ook maak je van basisingrediënten de lekkerste interieurs. Je leert over het onderscheid in mousse, anglaise, cremeux en compote. Uiteraard maak je de taarten af met een strakke glanzende glacage en leer je over het afwerken en decoreren van de taart.

Wat maak je?

Desserttaart en dessertgebakjes (de taarten op de foto zijn een impressie, je maakt uiteindelijk 2 soorten taart en gebak)

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Allergeenvrij Bakken professionals

Allergeenvrij Bakken professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Allergeenvrij Bakken professionals

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals