Desserttaarten en gebak

2 dagen

Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak

Data
  • 20 Januari t/m 21 Januari 2022 (VOL)
  • 25 April t/m 26 April 2022 (VOL)

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

In deze cursus staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt twee soorten desserttaart en bijpassende dessertgebakjes. Er staat een basisbiscuit (zoals Joconde, Sacher of Duchesse) en deeg (zoals crumble bodem) centraal. Ook maak je van basisingrediënten de lekkerste interieurs. Je leert over het onderscheid in mousse, anglaise, cremeux en compote. Uiteraard maak je de taarten af met een strakke glanzende glacage en leer je over het afwerken en decoreren van de taart.

Wat maak je?

Desserttaart en dessertgebakjes (de taarten op de foto zijn een impressie, je maakt uiteindelijk 2 soorten taart en gebak)

 

Kosten

€ 495,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Frank Haasnoot - Patisserie

Frank Haasnoot - Patisserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Patisserie

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten