Desserttaarten en gebak

2 dagen

Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak

Data
  • 27 September t/m 28 September 2021
  • 20 Januari t/m 21 Januari 2022 (VOL)

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze cursus staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt twee soorten desserttaart en bijpassende dessertgebakjes. Er staat een basisbiscuit (zoals Joconde, Sacher of Duchesse) en deeg (zoals crumble bodem) centraal. Ook maak je van basisingrediënten de lekkerste interieurs. Je leert over het onderscheid in mousse, anglaise, cremeux en compote. Uiteraard maak je de taarten af met een strakke glanzende glacage en leer je over het afwerken en decoreren van de taart.

Wat maak je?

Desserttaart en dessertgebakjes (de taarten op de foto zijn een impressie, je maakt uiteindelijk 2 soorten taart en gebak)

 

Kosten

€ 495,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

Vormbonbons

Vormbonbons

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vormbonbons