Desserttaarten en gebak

3 dagen

Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak

Data
  • 12 Februari t/m 14 Februari 2020

695

  • 3 dagen
  • 19,5 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze opleiding staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt verschillende basis biscuits (zoals Joconde, Duchesse, Dacquoise en Pain de genes) en degen en maakt van basisingrediënten de lekkerste interieurs (mousse, anglaise, cremeux en compote). Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en leer je diverse decoraties.

Wat maak je?

Drie verschillende soorten taarten (VOC taart, Opera taart en frambozentaart) met verschillende technieken

 

Kosten

€ 695,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons