Allergeenvrij Bakken professionals

2 dagen

Krijg je ook veel vragen van klanten met allergieen of dieten? Leer in deze cursus op al deze vragen te anticiperen en een geschikt product te maken. De ins en outs over diverse voedselintoleranties komen aan bod.

Data
  • 4 Mei t/m 11 Mei 2020

346

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Geen lactose, gluten, suiker, kippenei etc… steeds meer mensen mogen of willen 1 of meerdere van deze ingrediënten niet gebruiken. Wat houden deze allergieën in en welke alternatieven zijn er? Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder intolerantie.

Wat maak je onder andere

Op patisserie gebied gaan we aan de slag met kaasbolletjes, kokosmakronen, frambozen meringues en twee soorten taart. In de boulangerie maak je een volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten), Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden), brioche brood (vol zacht met roomboter), haverbrood (poolish, kookstuk van havermeel), desembrood (boekweitdesem), quinoa brood (whey proteïne, quinoa volkoren), focaccia (olijven en oregano) en crackers (teff, haver, zaden en pitten).

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij).

Cursusdatum: 4 en 11 mei


Soortgelijke opleidingen

Gelegenheidstaarten professionals

Gelegenheidstaarten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Gelegenheidstaarten professionals

Tartelettes

Tartelettes

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Tartelettes

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse cursus

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim