Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?
Bakery Institute biedt een divers aanbod patisserie cursussen. In de tweedaagse cursussen voor professionals staat een productgroep uit de banketbakkerij centraal, zoals Eclairs en soezen, Cakes en beslagen, Tartelettes of Desserttaarten en gebak. We besteden aandacht aan rationele productie in een bakkerij omgeving. Thuisbakkers kunnen een dagcursus volgen waarin je een specifiek product leert maken, zoals Macarons of Tartelettes, of een meerdaagse cursus waarbij verschillende technieken aan bod komen, zoals American baking of de Introductie Patisserie. Koks en ervaren thuisbakkers die zich willen verdiepen in de patisserie en er in eigen keuken mee aan de slag willen, kunnen terecht bij de 20-daagse cursus. Wil je graag met chocolade leren werken? Kijk dan bij het aanbod Chocolaterie cursussen.
Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?
Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong...
Modern, superstrak én erg lekker: de tartelette. Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren
Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!
Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.
Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment! Een gedegen opbouw en strakke afwerking verleidt de klant direct.
Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in jouw leerproces!
Heb je intussen al wat ervaring met diverse recepten en bak je thuis steeds grotere recepten? Heb je behoefte aan feedback hoe je nog slimmer en...
Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor onze 9-weekse Patisserie opleiding.
Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt
Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze cursus zoomen we in op de wereld van schuim!
Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak
Je profileren met je taart- en gebaksassortiment door uit te blinken met een pure smaak, strak en modern uiterlijk? Leer in deze cursus de...
Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...
Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke...
Heb je altijd al willen weten hoe je een mooi luchtig soesje of strakke eclair maakt? Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen, en...
Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. De klassieke patisserie recepten bevatten vaak roomboter, eieren en room. Hoe kun je met...
Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen...
Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter...
Met welk assortiment spreek ik toekomstige klanten aan? Zijn de hardlopers ook de producten waar we het op verdienen en wat is de kostprijs van mijn...
Denk je bij cake meteen aan een klassieke, rechthoekige variant? Deze cursus laat zien hoe veelzijdig deze productgroep eigenlijk is! Van kleine...