Loading...

Najaarschocolade

2 dagen

Dit jaar scoren met een rationeel te produceren chocoladeassortiment voor de herfst, sinterklaas en kerstdagen?

Data
  • 9 September t/m 10 September 2019

346

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade herfstitems, chocoladeletters, sint- en kerstchocolade. Een combinatie van klassiek en modern staat centraal en het assortiment is bovendien rationeel te produceren zodat het ook financieel aantrekkelijk is. Wij laten je de tips en trucs zien! De opleiding bevat zowel items mét als zonder mallen. Wees onderscheidend en zet je winkel vol met een modern najaarschocolade assortiment en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze opleiding is de basisopleiding Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis met o.a. het werken met en tempereren van chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met chocolade passend bij de herfst en sinterklaas- en kerstperiode, denk aan verschillende praliné vullingen (o.a. hazelnoot, pecan en pistache), herfst flikken, Halloween truffels, mallen in herfstthema (oa kleuren met cacaoboter), kerstchocolade variaties zoals boompjes en chocolade letters (gevulde letters en spuitletters).

 

Kosten

€ 346,- excl. BTW*, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- excl. BTW, zij mogen zich direct bij ons melden.

Inschrijvingen voor bakkers lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.

Doelgroep

Bakkers of eerdere deelnemers aan de opleidingen Basis of Vervolg Chocolaterie​


Soortgelijke opleidingen

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals

Chocolate baking

Chocolate baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolate baking

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal