Loading...

Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties

2 dagen

Dit jaar scoren met een rationeel te produceren chocoladeassortiment voor Pasen? Je bent bij deze tweedaagse cursus aan het goede adres.

Data
  • 5 Februari t/m 6 Februari 2020

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je maakt de mooiste chocolade eieren, paasitems en decoraties. Maar wel zo, dat ze rationeel te produceren zijn, want het is echt niet zo dat het veel werk is voor weinig geld. Wij laten je de tips en trucs zien! Bovendien hoef je niet te investeren in allerlei ingewikkelde mallen, we maken ze met reguliere eierschaalmallen. Zet je winkel vol met deze eyecatchers en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze opleiding is de Basis Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis met o.a. het werken met en tempereren van chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met grote paaseieren, gevulde eitjes, decoraties en paasitems.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato