Loading...

Paaschocolade

2 dagen

Verras je klanten met Pasen met vrolijke Paasfiguren van chocolade. Leer hoe je met eenvoudige mallen en de juiste technieken een verscheidenheid aan verrassende Paasfiguren kunt creëren.

Data
  • Wordt verwacht

272.25

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

In deze cursus ga je aan de slag met grote chocolade eieren en Paasfiguren. Je maakt producten die in het oog springen, maar die tegelijkertijd op een rationele manier te produceren zijn. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te investeren in allerlei mallen: in deze cursus maken we gebruik van reguliere eierschaalmallen en laten we je zien hoe je daarmee een leuke verscheidenheid aan figuren kunt maken. De producten zijn direct op te nemen in het assortiment, maar met de geleerde technieken kun je natuurlijk ook je eigen creaties maken. Naast de Paasfiguren maak je ook een bonbonnière met eitjes. Zet je winkel vol met deze eyecatchers en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze opleiding is de Basis Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis van het tempereren en verwerken van chocolade.

Wat maak je onder andere

Diverse Paasfiguren op basis van grote eieren en een bonbonnière met eitjes.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).

Doelgroep

Voor deze cursus is minimaal de Basis Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis van het tempereren en verwerken van chocolade.


Soortgelijke opleidingen

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie