Loading...

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

2 dagen

Chocoladekunst ervaren onder de bezielende leiding van een World Chocolate Master? Doe mee aan deze unieke cursus en maak je eigen showstuk.

Data
  • Wordt verwacht

775

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 09:00u - ca. 16:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

In de tweedaagse cursus krijg je de belangrijkste technieken aangereikt van het maken van een showstuk van chocolade. Je leert chocolade verwerken met diverse technieken zoals chocolade gieten, modelleren, cutteren en air brushen met cacaoboter. De routine en vaardigheid zul je moeten ontwikkelen, door veel met deze technieken aan het werk te gaan. Met deze cursus als basis en een dosis eigen creativiteit, voeg je een extra dimensie toe aan je vakmanschap.

De foto’s geven een impressie van het werk van Frank, maar zijn niet de foto’s van het showstuk dat je gaat maken. Het thema van het showstuk wordt: “Rockabilly, tattoo style”.

Over Frank Haasnoot

Frank Haasnoot is a Dutch pastry chef with over 23 years experience, working as a freelance consultant. When Frank finished his education he started working for several pastry brands around the globe. Starting in Holland he moved on to work in New York (La Tulipe Desserts), Kuwait (the Victorian), Taiwan (Mandarin Oriental Hotel) and Hong Kong (the Peninsula Hotel). During his career Frank competed in national and international pastry competitions. After several Dutch competitions he decided it was time to compete on a international level. In 2011 he was the winner of the World Chocolate Masters in Paris. Mid 2017 Frank decided to relocate back to Europe and start his freelance career to be able to teach and develop his work freely, for any pastry and chocolate related project.

 

Kosten

€ 775,- inclusief lunch en btw-vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.

Doelgroep

​Enthousiaste vakmensen of thuisbakkers met ervaring in de chocolade. Je hebt de cursus Basis Chocolaterie bij Bakery Institute of een vergelijkbare cursus gevolgd. ​De voertaal van de masterclass is Nederlands.


Soortgelijke opleidingen

Gelegenheidstaarten professionals

Gelegenheidstaarten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Gelegenheidstaarten professionals

Cakes en rijke beslagsoorten

Cakes en rijke beslagsoorten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Cakes en rijke beslagsoorten

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim