Loading...

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

3 dagen

Chocoladekunst ervaren onder de bezielende leiding van een World Chocolate Master? Doe mee aan deze unieke cursus en maak je eigen showstuk.

Data
  • 31 Oktober t/m 2 November 2020 (VOL)

995

  • 3 dagen
  • 22,5 uur
  • 09:00u - ca. 16:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de driedaagse cursus krijg je de belangrijkste technieken aangereikt van het maken van een showstuk van chocolade. Je leert chocolade verwerken met diverse technieken zoals chocolade gieten, modelleren, cutteren en air brushen met cacaoboter. De routine en vaardigheid zul je moeten ontwikkelen, door veel met deze technieken aan het werk te gaan. Met deze cursus als basis en een dosis eigen creativiteit, voeg je een extra dimensie toe aan je vakmanschap.

De foto’s geven een impressie van het werk van Frank, maar zijn niet de foto’s van het showstuk dat je gaat maken. Het showstuk zal het thema ‘kerst’ hebben.

Over Frank Haasnoot

Frank Haasnoot is a Dutch pastry chef with over 23 years experience, working as a freelance consultant. When Frank finished his education he started working for several pastry brands around the globe. Starting in Holland he moved on to work in New York (La Tulipe Desserts), Kuwait (the Victorian), Taiwan (Mandarin Oriental Hotel) and Hong Kong (the Peninsula Hotel). During his career Frank competed in national and international pastry competitions. After several Dutch competitions he decided it was time to compete on a international level. In 2011 he was the winner of the World Chocolate Masters in Paris. Mid 2017 Frank decided to relocate back to Europe and start his freelance career to be able to teach and develop his work freely, for any pastry and chocolate related project.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €726,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 995,- (btw-vrij).

Doelgroep

​Enthousiaste vakmensen of thuisbakkers met ervaring in de chocolade. Je hebt de cursus Basis Chocolaterie bij Bakery Institute of een vergelijkbare cursus gevolgd. ​De voertaal van de masterclass is Nederlands.


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals