Loading...

Basis Chocolaterie

4 dagen

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Data
  • 27 Augustus t/m 30 Augustus 2019 (VOL)
  • 11 Januari t/m 1 Februari 2020
  • 11 Mei t/m 14 Mei 2020

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Data: 27 t/m 30 augustus 2019 of 11, 18, 25 januari en 1 februari 2020 of 11 t/m 14 mei


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal