Loading...

Basis Chocolaterie

4 dagen

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Data
  • 5 September t/m 26 September 2020

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons (snijbonbons, vormbonbons, spuitbonbons) en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat maak je onder andere

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, karamelvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Najaar 2020: 5, 12, 19 en 26 september


Soortgelijke opleidingen

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

Masterclass Chocolade decoraties Frank Haasnoot

Masterclass Chocolade decoraties Frank Haasnoot

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Masterclass Chocolade decoraties Frank Haasnoot

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals