Loading...

Basis Chocolaterie

4 dagen

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Data
  • 27 Augustus t/m 30 Augustus 2019
  • 11 Januari t/m 1 Februari 2020

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Data: 27 t/m 30 augustus 2019 of

11, 18, 25 januari en 1 februari 2020


Soortgelijke opleidingen

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse cursus

Chocolate baking

Chocolate baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolate baking

Tartelettes

Tartelettes

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Tartelettes

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

IJstaarten