Loading...

Basis Chocolaterie

4 dagen

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Data
  • 16 Februari t/m 19 Februari 2021 (VOL)
  • 1 Maart t/m 4 Maart 2021 (VOL)
  • 22 Maart t/m 25 Maart 2021 (VOL)
  • 1 Juni t/m 4 Juni 2021

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons (snijbonbons, vormbonbons, spuitbonbons) en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat maak je onder andere

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, karamelvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Najaar 2020: 5, 12, 19 en 26 september


Soortgelijke opleidingen

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse cursus

ENGLISH - Handmade Bread

ENGLISH - Handmade Bread

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Handmade Bread

ENGLISH - French Pastry course

ENGLISH - French Pastry course

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - French Pastry course

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons