Loading...

Basis Chocolaterie

4 dagen

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Data
  • 21 Februari t/m 24 Februari 2022 (VOL)
  • 2 Mei t/m 5 Mei 2022 (VOL)
  • 31 Mei t/m 3 Juni 2022 (VOL)

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons (snijbonbons, vormbonbons, spuitbonbons) en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat maak je onder andere

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, karamelvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief lunch, btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

Vormbonbons

Vormbonbons

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vormbonbons