Loading...

Basis Chocolaterie

4 dagen

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Data
  • 11 Januari t/m 1 Februari 2020
  • 11 Mei t/m 14 Mei 2020

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons (snijbonbons, vormbonbons, spuitbonbons) en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat maak je onder andere

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, karamelvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Voorjaar 2020: 11, 18, 25 januari en 1 februari


Soortgelijke opleidingen

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals

Desserttaarten en gebak

Desserttaarten en gebak

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie