Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap? Je wilt je graag specialiseren in bonbons...
Wil je leren hoe je bonbons kunt maken, hoe je het beste chocolade kunt smelten en tempereren en hoe je een bonbonvulling zoals een praliné of ganache maakt? Tijdens onze chocolaterie cursussen leer je alle ins en outs van het werken met chocolade en verdiep je je in het vak van chocolatier. Beginners kunnen de beginselen leren tijdens de Basis Chocolaterie. Heb je al ervaring met chocolade dan zijn de cursussen Vormbonbons, Vervolg Chocolaterie en Master Chocolaterie beter geschikt. Voor professionals zijn er bovendien themacursussen zoals Najaarschocolade en Paaschocolade. Wie het echt spectaculair wil maken, kan terecht bij de cursus Chocolade Showstuk. Naast de chocolaterie heeft Bakery Institute een uitgebreid aanbod Patisserie cursussen.
Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap? Je wilt je graag specialiseren in bonbons...
Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?
Na het oefenen en experimenteren in de Basis- en Vervolg Chocolaterie toe aan een verdere verdieping? In deze cursus staan de betreffende...
Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis...
Dit jaar scoren met een divers chocoladeassortiment voor de herfst en feestdagen? Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade...
Chocoladekunst ervaren onder de bezielende leiding van een World Chocolate Master? Doe mee aan deze unieke cursus en maak je eigen showstuk.