Loading...

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

3 dagen

Ga na de Basis Boulangerie verder met desems, vertraagde processen en andere granen. Volop vaktechnische verdieping!

Data
  • Wordt verwacht

597

  • 3 dagen
  • 22,5 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

In deze week verdiep je je helemaal in desem, je start zelf een cultuur en de natuurlijke controle over vertraagde processen wordt praktisch onderzocht. En natuurlijk zonder BVM’s! Ook gaan we bakken met andere oergranen en ga je met een ruim scala aan recepturen terug naar het bedrijf om snel zelf aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Wat maak je onder andere

Focaccia, Ciabatta, Boerenbrood, Tourte de seigle, Tourte aux Alouettes, groentebroodjes, verschillende soorten baguettes en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%. Voor andere professionals kost de cursus € 995,- (btw-vrij en incl lunch).

Doelgroep

Gericht op werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Deelname is mogelijk na het afronden van de cursus Basis Boulangerie.

Voor thuisbakkers adviseren wij de cursus Handgemaakt Brood en vervolgcursussen.


Soortgelijke opleidingen

Basis Boulangerie

Basis Boulangerie

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Basis Boulangerie

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Boulangerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

9-weekse Boulangerie opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding

Boulangerie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding