Loading...

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

3 dagen

Ga na de Basis Boulangerie verder met desems, vertraagde processen en andere granen. Volop vaktechnische verdieping!

Data
  • 16 November t/m 18 November 2020

726

  • 3 dagen
  • 22,5 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze week verdiep je je helemaal in desem, je start zelf een cultuur en de natuurlijke controle over vertraagde processen wordt praktisch onderzocht. En natuurlijk zonder BVM’s! Ook gaan we bakken met andere oergranen en ga je met een ruim scala aan recepturen terug naar het bedrijf om snel zelf aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Wat maak je onder andere

Focaccia, Ciabatta, Boerenbrood, Tourte de seigle, Tourte aux Alouettes, groentebroodjes, verschillende soorten baguettes en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €726,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 995,- (btw-vrij).

Doelgroep

Gericht op werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Deelname is mogelijk na het afronden van de cursus Basis Boulangerie.

Voor thuisbakkers adviseren wij de cursus Handgemaakt Brood en vervolgcursussen.


Soortgelijke opleidingen

Werken met kookstukken

Werken met kookstukken

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Werken met kookstukken

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Desem

Handgemaakt brood: Desem

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Desem

Basis Boulangerie

Basis Boulangerie

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Basis Boulangerie