Loading...

Basis Boulangerie

4 dagen

Maak de stap naar brood met enkelvoudige grondstoffen en leer in deze cursus de basis

Data
  • Wordt verwacht

547.25

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

In deze cursus ontdek je de invloed van verschillende kneedprocessen, fermentatieprocessen en hydratatieprocessen op het eindresultaat. Ook wordt ingezoomd op bloemkwaliteit en het werken met poolish en desem. Verder kan het maken van deegberekeningen en het belang van planning en organisatie niet ontbreken.

Wat maak je onder andere

Meergranenbrood met poolish, melkbrood, ciabatta met olijven, speltbrood met kookstuk, baguette, volkorenbrood, vloerkadetten en meer

De cursus bestaat uit 2x 2 dagen:

6, 7, 13 en 14 november

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 995,- (btw-vrij en incl lunch).

Doelgroep

Werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Voor thuisbakkers adviseren wij de opleiding Handgemaakt Brood en vervolgcursussen.


Soortgelijke opleidingen

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: (3) Master

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Boulangerie

(Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen