Loading...

Basis Boulangerie

4 dagen

Maak de stap naar brood met enkelvoudige grondstoffen en leer in deze cursus de basis

Data
  • 13 Maart t/m 28 Maart 2023

597

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 8 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze cursus ontdek je de invloed van verschillende kneedprocessen, fermentatieprocessen en hydratatieprocessen op het eindresultaat. Ook wordt ingezoomd op bloemkwaliteit en het werken met poolish en desem. Verder kan het maken van deegberekeningen en het belang van planning en organisatie niet ontbreken.

Wat maak je onder andere

Meergranenbrood met poolish, melkbrood, ciabatta met olijven, speltbrood met kookstuk, baguette, volkorenbrood, vloerkadetten en meer

De cursus bestaat uit 2x 2 dagen:

editie najaar 2022: 10, 11, 24 en 25 oktober

editie voorjaar 2023: 13, 14, 27 en 28 maart

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%. Voor andere professionals kost de cursus € 995,- (btw-vrij en incl lunch).

Doelgroep

Werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Voor thuisbakkers adviseren wij de opleiding Handgemaakt Brood en vervolgcursussen.


Soortgelijke opleidingen

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: (3) Master

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (3) Master

Croissants en zoete degen

Croissants en zoete degen

Viennoiserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Croissants en zoete degen