Loading...

Basis Boulangerie

4 dagen

Maak de stap naar brood met enkelvoudige grondstoffen en leer in deze cursus de basis

Data
  • 10 Oktober t/m 25 Oktober 2022

597

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 8 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze cursus ontdek je de invloed van verschillende kneedprocessen, fermentatieprocessen en hydratatieprocessen op het eindresultaat. Ook wordt ingezoomd op bloemkwaliteit en het werken met poolish en desem. Verder kan het maken van deegberekeningen en het belang van planning en organisatie niet ontbreken.

Wat maak je onder andere

Meergranenbrood met poolish, melkbrood, ciabatta met olijven, speltbrood met kookstuk, baguette, volkorenbrood, vloerkadetten en meer

De cursus bestaat uit 2x 2 dagen:

editie najaar 2022: 10, 11, 24 en 25 oktober

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%. Voor andere professionals kost de cursus € 995,- (btw-vrij en incl lunch).

Doelgroep

Werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Voor thuisbakkers adviseren wij de opleiding Handgemaakt Brood en vervolgcursussen.


Soortgelijke opleidingen

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Croissants en zoete degen

Croissants en zoete degen

Viennoiserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Croissants en zoete degen

Handgemaakt Brood: (1) Introductie

Handgemaakt Brood: (1) Introductie

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt Brood: (1) Introductie

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Boulangerie

(Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen