Loading...

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

2 dagen

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Vanaf dit moment wil je niet anders dan zelf je dagelijks brood bakken.

Data
  • 31 Oktober t/m 1 November 2019

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Nederland is een echt broodland en wat is er leuker dan zelf aan de slag gaan met het maken van diverse broodklassiekers. In 2 dagen tijd gaan we aan de slag met allerlei producten uit de klassieke Hollandse bakkerij zoals groot- en kleinbrood en maken we een heerlijk suikerbrood. We gebruiken enkelvoudige grondstoffen en maken een aantal degen op de hand zodat je er ook in eigen keuken mee aan de slag kunt.

Wat maak je onder andere

Volkoren busbrood, Melkbrood, Zeeuwse bolussen, Worstenbroodjes, Suikerbrood en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Bakken voor de feestdagen

Bakken voor de feestdagen

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Bakken voor de feestdagen

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Puur Desem

Puur Desem

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Puur Desem