Loading...

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

2 dagen

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Data
  • 9 September t/m 10 September 2020 (VOL)

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus ontdek je hoe je brood kunt verrijken met de smakelijke ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Wat te denken van bakken met polenta (maismeel) en een klassieke Filone op basis van durum gries. Ook maak je kennis met grissini, deze licht, krokant gebakken broodstengels hebben hun oorsprong in Turijn en zijn een heerlijke appetizer in combinatie met Parmaham of zelfgemaakte pesto.

Wat maak je onder andere

Ciabatta, Focaccia, Pizza, Pan di cioccolate, Polentabrood, Filone en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Boulangerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Scandinavische klassiekers

Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Scandinavische klassiekers

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Boulangerie

(Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen