Loading...

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

2 dagen

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Data
  • 9 Oktober t/m 10 Oktober 2019

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus ontdek je hoe je brood kunt verrijken met de smakelijke ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Wat te denken van bakken met polenta (maismeel) en een klassieke Filone op basis van durum gries. Ook maak je kennis met grissini, deze licht, krokant gebakken broodstengels hebben hun oorsprong in Turijn en zijn een heerlijke appetizer in combinatie met Parmaham of zelfgemaakte pesto.

Wat maak je onder andere

Ciabatta, Focaccia, Pizza, Pan Pugliese, Polentabrood, Filone en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Nederlandse broodklassiekers professionals

Nederlandse broodklassiekers professionals

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Nederlandse broodklassiekers professionals

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers