Loading...

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

2 dagen

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Data
  • Wordt verwacht

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus ontdek je hoe je brood kunt verrijken met de smakelijke ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Wat te denken van bakken met polenta (maismeel) en een klassieke Filone op basis van durum gries. Ook maak je kennis met grissini, deze licht, krokant gebakken broodstengels hebben hun oorsprong in Turijn en zijn een heerlijke appetizer in combinatie met Parmaham of zelfgemaakte pesto.

Wat maak je onder andere

Ciabatta, Focaccia, Pizza, Pan Pugliese, Polentabrood, Filone en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Nederlandse broodklassiekers professionals

Nederlandse broodklassiekers professionals

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Nederlandse broodklassiekers professionals

Handgemaakt brood: Desem

Handgemaakt brood: Desem

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Desem

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Handgemaakt Brood: Introductie

Handgemaakt Brood: Introductie

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt Brood: Introductie