Loading...

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

2 dagen

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Data
  • 2 Januari t/m 3 Januari 2020

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus ontdek je hoe je brood kunt verrijken met de smakelijke ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Wat te denken van bakken met polenta (maismeel) en een klassieke Filone op basis van durum gries. Ook maak je kennis met grissini, deze licht, krokant gebakken broodstengels hebben hun oorsprong in Turijn en zijn een heerlijke appetizer in combinatie met Parmaham of zelfgemaakte pesto.

Wat maak je onder andere

Ciabatta, Focaccia, Pizza, Pan di cioccolate, Polentabrood, Filone en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Puur Desem

Puur Desem

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Puur Desem

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers professionals

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers professionals

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers professionals

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Glutenvrij