Loading...

Bakken voor de feestdagen

2 dagen

Verbluf iedereen met feestelijke producten van de decembermaand. Leer de benodigde skills om bij elk eetmoment een smakelijk product neer te zetten.

Data
  • 5 December t/m 6 December 2019

425

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze tweedaagse opleiding bevat allerlei feestelijke producten: van kerststol tot feestelijk Lebkuchen koekhuisje. Je maakt een rijk gevuld verdeelbrood om lauwwarm te serveren bij een aperitief, een roggebrood met kaas en noten. Ook de Viennoiserie mag niet ontbreken met een smakelijke Brioche de Noël; een broodtaartje voor bij het ontbijt dat binnen no-time op is. Natuurlijk kunnen de klassiekers ook niet ontbreken: een desem kerststol. Tot slot maken we een traditioneel product uit de Elzas, een kweepeergelei met gedroogd fruit (vijgen, dadels, pruimen) en noten, heerlijk voor bij de brioche of natuurlijk een kaasplankje.

Wat maak je onder andere

Roggebrood met kaas en noten, Brioche de Noël, desem kerststol, kweepeergelei en meer

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.


Soortgelijke opleidingen

Werken met kookstukken

Werken met kookstukken

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Werken met kookstukken

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Vertraagde processen met desem

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers