Loading...

Bakken voor de feestdagen

2 dagen

Verbluf iedereen met feestelijke producten in het thema Pasen. Leer de benodigde skills om bij elk eetmoment een smakelijk product neer te zetten.

Data
  • Wordt verwacht

425

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze tweedaagse cursus bevat allerlei feestelijke producten zoals een smakelijke paasstol. Je maakt een rijk gevuld verdeelbrood om lauwwarm te serveren bij een aperitief en een smakelijk lentebrood. Ook de Viennoiserie mag niet ontbreken met een tarte du mitron in paasthema, een broodtaartje voor bij het ontbijt dat binnen no-time op is. Natuurlijk maken we ook een traditioneel product uit de Zaanstreek: de duivekater. Tot slot maken we een heerlijke voorjaarsjam met rabarber en aardbei.

Wat maak je onder andere

Desemstol met amandelspijs, paaskonijn brood, tarte du mitron met pure chocolade en advocaat, duivekater met witte chocolade, een borrelbrood, een lentebrood en een rabarber-aardbeien jam.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.


Soortgelijke opleidingen

Croissants en zoete degen

Croissants en zoete degen

Viennoiserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Croissants en zoete degen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Boulangerie

(Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

9-weekse Boulangerie opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding

Boulangerie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding

Nederlandse broodklassiekers professionals

Nederlandse broodklassiekers professionals

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Nederlandse broodklassiekers professionals