Loading...

Zomerpakket Patisserie

5 Augustus 2021
Zomerpakket Patisserie

Zomerpakket Patisserie

Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 20 augustus is het weer zover! De studenten van de 9-weekse Patisserie pakken uit met zomerse lekkernijen! Het pakket bestaat uit:

Macarons

een heuse traktatie met dit luxe koekje (7 st.)

Chocolade noten dragees

zelfgemaakt met eigen drageerketel

Florentines

heerlijke amandelkoekjes met chocolade

Zomerse taart

fruitige lekkernij voor bij de koffie met mango-passie bavaroise, amandel biscuit, mango compote, Malibu whip ganache en meer (8-10p)

Citrus amandelcake

deze smeuïge klassieker verveelt nooit, gewoon genieten geblazen

Bladerdeeg zoutjes

de zomerborrel kan starten met deze knapperige bites

Het pakket heeft een speciale prijs van 40,- euro, maar de inhoud is dat natuurlijk dubbel en dwars waard. Én met je aanschaf draag je bij aan de opleiding van de studenten. Want hoe hoger de omzet, hoe luxer de studenten tijdens hun inspiratietour uit eten gaan. Klinkt goed niet waar?!

Bestellen kan t/m zondag 15 augustus via het bestelformulier. In het formulier kun je ook aangeven in welk timeslot je het pakket op vrijdag 20 augustus komt ophalen in Zaandam. Verzending is niet mogelijk. Tussen 10 en 14 uur staan de studenten voor je klaar. Je haalt je pakket op aan de Westzijde 172E in Zaandam en kunt ter plekke met pin afrekenen. Contant betalen is niet mogelijk.

FAQ:

Hebben jullie op 20 augustus ook losse verkoop?

Vanwege de huidige situatie rondom Corona hebben we deze keer alleen de mogelijkheid om per pakket te bestellen en af te halen. Er is geen verkoop ter plaatse.

Is het mogelijk om het pakket op te sturen?

Helaas niet: het gaat om verse producten die gekoeld moeten worden en die te delicaat zijn om te versturen.

Moet ik de producten zelf (af)maken?

Nee, het gaat niet om een zelf-bakpakket maar om een tas vol producten die gemaakt zijn door onze studenten.

Hoe laat kan ik het pakket ophalen?

Om drukte te voorkomen werken we met timeslots. Na de bestelling volgt een link naar de datumprikker waar je je timeslot kunt reserveren.

Ik heb een allergie, welke producten kan ik eten?

Bij de producten ontvang je een lijst met informatie over allergenen en bewaar-/serveerinstructies. De taart is vers het állerlekkerst, de andere producten kun je langer bewaren.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.