Loading...

Zomerpakket Boulangerie

4 Augustus 2021
Zomerpakket Boulangerie

Zomerpakket Boulangerie

Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 13 augustus is het weer zover! De studenten van de 9-weekse Boulangerie pakken uit met zomerse lekkernijen! Het pakket bestaat uit:

1 haverbrood (600gr)

1 desembrood (1200gr)

1 baguette met zaden (400gr)

2 ciabatta olijf (300gr)

4 croissants met chocolade

1 tarte du mitron (broodtaartje met pistache crumble, banketbakkersroom en frambozen)

Het pakket heeft een speciale prijs van 25,- euro, maar de inhoud is dat natuurlijk dubbel en dwars waard. Én met je aanschaf draag je bij aan de opleiding van de studenten. Want hoe hoger de omzet, hoe luxer de studenten tijdens hun inspiratietour uit eten gaan. Klinkt goed niet waar?!

Bestellen kan via het bestelformulier. <UITVERKOCHT> In het formulier kun je ook aangeven in welk timeslot je het pakket op vrijdag 13 augustus komt ophalen in Zaandam. Verzending is niet mogelijk. Tussen 11 en 14 uur staan de studenten voor je klaar. Je haalt je pakket op aan de Westzijde 172E in Zaandam en kunt ter plekke met pin afrekenen. Contant betalen is niet mogelijk.

FAQ:

Hebben jullie op 13 augustus ook losse verkoop?

Vanwege de huidige situatie rondom Corona hebben we deze keer alleen de mogelijkheid om per pakket te bestellen en af te halen. Er is geen verkoop ter plaatse.

Is het mogelijk om het pakket op te sturen?

Helaas niet: het gaat om verse producten die te delicaat zijn om te versturen.

Moet ik de producten zelf (af)maken?

Nee, het gaat niet om een zelf-bakpakket maar om een tas vol producten die gemaakt zijn door onze studenten.

Hoe laat kan ik het pakket ophalen?

Om drukte te voorkomen werken we met timeslots. Na de bestelling volgt een link naar de datumprikker waar je je timeslot kunt reserveren.

Ik heb een allergie, welke producten kan ik eten?

Bij de producten ontvang je een lijst met informatie over allergenen en bewaar-/serveerinstructies. De producten kun je invriezen.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.