Loading...

Op je Paasbest! Cursus Paaschocolade en Bakken voor de feestdagen

21 Februari 2020
Op je Paasbest! Cursus Paaschocolade en Bakken voor de feestdagen

Op je Paasbest! Cursus Paaschocolade en Bakken voor de feestdagen

Maak indruk met Pasen met originele paaseieren of een zelfgebakken stol. Professionals kunnen op 17 en 18 maart bij ons terecht voor de cursus Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties: https://bakeryinstitute.nl/…/paaseieren-en-paaschocolade-en… We gaan aan de slag met mooi gedecoreerde, grote paaseieren en diverse gevulde eitjes.

Wil je als thuisbakker zelfgebakken broden serveren bij de Paasbrunch? Dit jaar hebben we de donderdag en vrijdag voor het Paasweekend een speciale Paaseditie van de cursus Bakken voor de feestdagen: https://bakeryinstitute.nl/…/boul…/bakken-voor-de-feestdagen Natuurlijk leer je hoe je zelf een Paasstol met amandelspijs kunt bakken, maar ook een Paaskonijn en de traditionele Zaanse duivekater mogen niet ontbreken!

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.