Loading...

Korte cursussen geannuleerd t/m 14 januari 2022

20 December 2021
Korte cursussen geannuleerd t/m 14 januari 2022

Korte cursussen geannuleerd t/m 14 januari 2022

Momenteel geldt er een landelijke lockdown. Hierbij een overzicht van de veelgestelde vragen:

Gaan jullie cursussen door?

Gedurende de landelijke lockdown zijn onze cursussen opgeschort, cursisten zijn hierover geïnformeerd. Voor de 9-weekse opleiding en professionals cursussen geldt een uitzondering.

Welke maatregelen treffen jullie?

Het volledige, actuele overzicht van maatregelen is na te lezen in ons Corona protocol. Deelnemers die voor een cursus staan ingeschreven ontvangen deze per mail en worden bericht als er belangrijke wijzigingen zijn.

In het kort:

  • Bij verkoudheid of andere ziekteverschijnselen blijf je thuis, neem tijdig contact met ons op;
  • Extra aandacht voor hygiëne, zoals handen desinfecteren bij binnenkomst, handen regelmatig wassen en extra schoonmaak;
  • We houden 1,5 meter afstand. Om dit te kunnen realiseren werken we in kleinere groepen, met verschillende inlooptijden, en hebben we op sommige plekken eenrichtingsverkeer of een maximum aantal personen;
  • We vragen iedereen in de school bij verplaatsen en in het leslokaal een mondkapje te dragen.

Corona maatregelen
Corona maatregelen


Wat gebeurt er als ik door verkoudheidsklachten niet kan deelnemen aan de cursus?

Neem in het geval van klachten zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen in eerste instantie kijken of iemand van een latere editie van plek kan ruilen. Mocht deze datum niet schikken, dan kijken we samen naar een andere oplossing.


Ik kom uit het buitenland, kan ik deelnemen aan de cursus?

Ook hier geldt dat we de richtlijnen van de overheid volgen. Neem bij twijfel contact met ons op.


De cursus die ik wil volgen zit vol. Is er een reservelijst?

Doordat we in kleinere groepen werken, zitten de cursussen sneller vol. We begrijpen dat het jammer is als je er net naast zit en doen ons best iedereen zo goed mogelijk te bedienen. Wanneer er een plek vrijkomt bij een eerdere editie, mailen we de deelnemers die zich hebben ingeschreven of ze hun deelname willen verplaatsen. Hier geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Op het moment dat de datum nog ver weg is, zetten we deze opnieuw open op de website. Het loont dus de moeite om onze website in de gaten te houden. Met de periodieke nieuwsbrief maken we kenbaar als er nieuwe data beschikbaar zijn.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.