Loading...

Kom 20 december naar de Bakery Christmas Pop-up Store

17 December 2019
Kom 20 december naar de Bakery Christmas Pop-up Store

Kom 20 december naar de Bakery Christmas Pop-up Store

Deze week stropen de studenten van de 9-weekse Boulangerie en Patisserie de mouwen op. Ze werken aan een mooi assortiment voor de feestdagen. De productie is momenteel in volle gang en er komt allerlei lekkers tevoorschijn.

In de patisserie wordt hard gewerkt aan kerstkransjes, amandeltulbanden, macarons, pâte á choux (soezen), ganache kranzen, lemon meringue tartelettes, desserttaarten, slagroomtruffels en kerstconfituur. Ook voor de hartige trek is er een oplossing, denk aan overheerlijke kaasstengels en quiche. In de boulangerie zit men ook niet stil. Je kunt er terecht voor kerststol, baguette, meergranen batard, speltbrood, boule blanc, ciabatta en vloerkadetten. Ook aan diverse soorten viennoiserie is gedacht zoals croissants, pain au chocolat, ham-kaas croissants, suikerknopen.

De studenten vertellen u graag over hoe zij de producten gemaakt hebben en laten natuurlijk ook het nodige proeven. Zorg voor een lege maag, lege tas en lege vriezer. En kom lekker shoppen bij de studenten! De Bakery Christmas Pop-up Store is geopend van 11.00 tot 14.00 uur aan de Westzijde 172E in Zaandam.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.