Loading...

#ikbakthuis Broodpakket

18 April 2020
#ikbakthuis Broodpakket

#ikbakthuis Broodpakket

Nu een groot deel van Nederland noodgedwongen thuis zit, duiken veel mensen de keuken in. Vooral zelf brood bakken is populair. Meel en bloem zijn op talloze plekken schaars. En dat vinden we niet zo gek: wie wil er niet de geur van versgebakken brood in huis? Bakken werkt ontspannend en is daarmee een heilzaam middel voor iedereen die voorlopig thuis moet blijven. Wil je ook zelf brood maken? Dan hebben we goed nieuws! Met het #ikbakthuis brood pakket krijg jij zowel de kennis als de ingrediënten in huis om zelf de lekkerste, rustieke broden te bakken. Brood zoals je het normaal alleen bij de bakker kunt vinden, maar dan vanuit je eigen oven. Een machine heb je niet nodig: je kunt het deeg op de hand maken. Daarmee verzeker je jezelf meteen van spierballen nu de sportscholen dicht zijn. Kijk snel op www.bakeryinstitute.nl/ikbakthuis voor meer informatie en bestellen!

En ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op Instagram en Facebook, onder #ikbakthuis laten we zien dat je ook vanuit huis zonder al teveel professionele apparatuur smaakvolle producten kunt maken.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.