Loading...

#ikbakthuis

26 Maart 2020
#ikbakthuis

#ikbakthuis

Als cursisten niet naar ons kunnen komen, dan komen wij wel naar hen! Op dit moment zijn onze deuren in Zaandam gesloten en we weten nog niet wanneer ze weer open mogen. We missen het enorm om dagelijks met cursisten onze kennis te delen. Daarom lanceren we: #ikbakthuis. De afgelopen dagen hebben we met #ikbakthuis op Instagram en Facebook laten zien dat je ook vanuit huis zonder al teveel professionele apparatuur smaakvolle producten kunt maken. De leuke reacties en het aantal bakfoto’s dat is gedeeld steken ons een hart onder de riem in deze uitdagende tijd.

We gaan nog een stapje verder: het #ikbakthuis Paaspakket. Met dit pakket krijg jij exclusieve toegang tot een online masterclass en krijg je bovendien een drietal recepten (paasbrood, chocolade ei en paaskonijnen) met bijbehorende ingrediënten thuis gestuurd. Het pakket is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om te bakken: of je nu alleen aan de bak gaat of met het hele gezin, of je een beginnend thuisbakker bent of al veel ervaring hebt in de keuken. Kijk snel op www.bakeryinstitute.nl/ikbakthuis voor meer informatie en bestellen!

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.