Loading...

Nieuw bestuur voor Bakery Institute

31 Maart 2017

Nieuw bestuur voor Bakery Institute

Na de opstart van Bakery Institute 5,5 jaar geleden is er veel gebeurd in Zaandam. We zijn enorm gegroeid, hebben nieuwe docenten aangenomen, zijn verhuisd, begonnen een winkelbakkerij en we hebben ontzettend veel mensen mogen opleiden de afgelopen jaren. Waarvan er ook een behoorlijk aantal een nieuwe bakkerij zijn begonnen!
Per 1 december heeft Tamara het (directeurs)stokje overgenomen van Jaco en Vicky. En zo zijn er ook in het bestuur enkele veranderingen geweest. Jos Huijbregts, mede-initiatiefnemer van Bakery Institute, heeft de afgelopen jaren met veel passie het bestuur en het voorzitterschap gedragen, maar gaf, net als Bestuurslid Michel de Wit, aan zijn taken te willen neerleggen. Jos heeft de voorzittershamer op onze Algemene Vergadering van Certificaathouders op 28 maart officieel overgedragen aan Michel Duijm, die zich ook al vanaf het begin inzet voor Bakery Institute.
Jaco en Vicky zijn benoemd tot de nieuwe bestuursleden voor Bakery Institute. Vicky kan hierdoor niet meer actief zijn in de organisatie en stopt per 1 mei binnen Bakery Institute. Zij gaat zich beraden op een volgende uitdaging. Jaco vindt je nog altijd in The Bakery in de Verskade op onze begane grond. Beiden zijn ook initiatiefnemers van Bakery Institute en in deze bestuursrol sluit goed aan bij hun rol en betrokkenheid bij Bakery Institute.
We willen bij deze Jos en Michel hartelijk danken voor hun bestuursinzet de afgelopen jaren en wensen het nieuwe bestuur veel succes en plezier met hun nieuwe taken!

Bestuur 2017
Bestuur 2017
Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.