Loading...

Bestel je Lente Lekkernijen Patisserie

15 Maart 2021
Bestel je Lente Lekkernijen Patisserie

Bestel je Lente Lekkernijen Patisserie

Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 26 maart is het weer zover! De studenten van de 9-weekse Patisserie pakken uit met lente lekkernijen! Het pakket bestaat uit:

Macarons

verschillende smaken, dus een heuse traktatie met dit luxe koekje (8 st.)

Nougat de Montélimar

klassieke confiserie van amandelen naar Franse receptuur

Oatmeal cookies

heerlijke haverkoeken met kaneel en rozijnen (6 st.)

Paas desserttaart

fruitige lekkernij voor bij de koffie (6-8p)

Chocolade-ei

groot chocolade ei in luxe geschenkdoos

Amandel tulband

deze smeuïge klassieker verveelt nooit, gewoon genieten geblazen

Het pakket heeft een speciale prijs van 40,- euro, maar de inhoud is dat natuurlijk dubbel en dwars waard. Én met je aanschaf draag je bij aan de opleiding van de studenten. Want hoe hoger de omzet, hoe luxer de studenten tijdens hun inspiratietour uit eten gaan. Klinkt goed niet waar?!

Bestellen kan t/m zondag 21 maart via het bestelformulier. In het formulier kun je ook aangeven in welk timeslot je het pakket op vrijdag 26 maart komt ophalen in Zaandam. Verzending is niet mogelijk. Tussen 10 en 14 uur staan de studenten voor je klaar. Je haalt je pakket op aan de Westzijde 172E in Zaandam en kunt ter plekke met pin afrekenen. Contant betalen is niet mogelijk.

FAQ:

Hebben jullie op 26 maart ook losse verkoop?

Vanwege de huidige situatie rondom Corona hebben we deze keer alleen de mogelijkheid om per pakket te bestellen en af te halen. Er is geen verkoop ter plaatse.

Is het mogelijk om het pakket op te sturen?

Helaas niet: het gaat om verse producten die gekoeld moeten worden en die te delicaat zijn om te versturen.

Moet ik de producten zelf (af)maken?

Nee, het gaat niet om een zelf-bakpakket maar om een tas vol producten die gemaakt zijn door onze studenten. Wil je (ook) zelf aan de bak? Kijk dan op https://bakeryinstitute.nl/ikbakthuis

Hoe laat kan ik het pakket ophalen?

Om drukte te voorkomen werken we met timeslots. Na de bestelling volgt een link naar de datumprikker waar je je timeslot kunt reserveren.

Ik heb een allergie, welke producten kan ik eten?

Bij de producten ontvang je een lijst met informatie over allergenen en bewaar-/serveerinstructies. De taart en macarons kunnen ingevroren worden tot Pasen, ook de andere producten zijn houdbaar. Al is vers natuurlijk het állerlekkerst!

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.