Loading...

Zomerpakket Boulangerie

6 Juli 2022
Zomerpakket Boulangerie

Zomerpakket Boulangerie

Je zit gebakken deze zomer in Zaandam! Elke editie van de 9-weekse opleiding hebben de studenten een productieweek waarin ze met elkaar een bakkerij runnen. Vrijdag 15 juli is het weer zover! De studenten van de 9-weekse Boulangerie pakken uit met zomerse lekkernijen! Het pakket bestaat uit:

  • Olijvenciabatta (4x150gr)
  • Groentebroodjes (4x150gr)
  • Stokbrood (2x 300gr bakeoff, met huisgemaakte kruidenboter)
  • Aardappelknoflook brood (600gr)
  • Hamburger briochebol (4x100gr)
  • Focaccia (300gr)
  • Tarte du mitron (broodtaartje met pistache crumble, banketbakkersroom, kersen en witte chocolade)

Het pakket heeft een speciale prijs van 25,- euro, maar de inhoud is dat natuurlijk dubbel en dwars waard. Én met je aanschaf draag je bij aan de opleiding van de studenten. Want hoe hoger de omzet, hoe luxer de studenten tijdens hun inspiratietour uit eten gaan. Klinkt goed niet waar?! Slinger de barbecue maar aan, want dit pakket past perfect bij een gezellige avond.

Bestellen kan via het bestelformulier. In het formulier kun je ook aangeven in welk timeslot je het pakket op vrijdag 15 juli komt ophalen in Zaandam. Verzending is niet mogelijk. Tussen 11.00 en 14.30 uur staan de studenten voor je klaar. Je haalt je pakket op aan de Westzijde 172E in Zaandam en kunt ter plekke met pin afrekenen. Contant betalen is niet mogelijk.

FAQ:

Hebben jullie op 15 juli ook losse verkoop?

Er is geen verkoop van losse producten ter plaatse, maar wel wat te proeven natuurlijk!

Is het mogelijk om het pakket op te sturen?

Helaas niet: het gaat om verse producten die te delicaat zijn om te versturen.

Moet ik de producten zelf (af)maken?

Nee, het gaat niet om een zelf-bakpakket maar om een tas vol producten die gemaakt zijn door onze studenten. De stokbroden zijn half afgebakken zodat je ze op een moment naar keuze kunt afbakken.

Hoe laat kan ik het pakket ophalen?

Om drukte te voorkomen werken we met timeslots. Na de bestelling volgt een link naar de datumprikker waar je je timeslot kunt reserveren.

Ik heb een allergie, welke producten kan ik eten?

Bij de producten ontvang je een lijst met informatie over allergenen en bewaar-/serveerinstructies. De producten kun je invriezen.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.