Loading...

Vergaderruimte huren

Vergaderen op een industriële locatie die ambacht uitstraalt en waar leren centraal staat

Op zoek naar een bijzondere, authentieke locatie voor je vergadering, training, brainstorm of (pers)presentatie? De unieke ruimte van Bakery Institute biedt plek aan groepen tot 30 personen.

Bakery Institute is gehuisvest in de voormalige Koek-, Beschuit- en Chocoladefabriek van Verkade in het hart van Zaandam. In het monumentale fabriekspand waar vroeger de meisjes van Verkade werkten, bevindt zich sinds 2011 de particuliere school voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak: van thuisbakker en carrièreswitcher tot professional.

De recent gerenoveerde vergaderruimte kijkt uit op de klaslokalen, waar de studenten dagelijks aan het werk zijn. Een inspirerende plek waar het vakmanschap niet alleen zichtbaar is maar waar meteen bij binnenkomst de geuren van versgebakken brood en patisserie je tegemoet komen.

Vergaderruimte
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Tarieven

Dagdeel (4 uur) € 250,-
Ochtend: tussen 8.00 en 13.00 uur
Middag: tussen 13.00 en 17.00 uur

Hele dag (8 uur) € 400,-

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

Voorzieningen

Wifi, beeldscherm (55 inch LED TV), soundbox, flipover
Zaalindeling is flexibel

Opstellingen

Theater 30p
Carre 18p
U-vorm 9/12p
Cabaret 30p

Locatie en bereikbaarheid

Bakery Institute is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken dankzij de ligging vlakbij de ring A10 en het treinstation. Parkeren kan op de parkeerterreinen aan weerszijden van de fabriek, achter de slagbomen (aangegeven met Parkeren Zaanse Chocoladefabriek). Vanaf het NS station Zaandam is het ca. 15-20 minuten lopen naar Bakery Institute. Het station heeft een uitstekende verbinding met Amsterdam (±15 min reistijd) en Schiphol (±20 min reistijd).

Catering

optioneel*, vanaf 6 personen

Bij Bakery Institute werken we met authentieke, lange (desem)processen en pure grondstoffen van goede kwaliteit en dat proef je! De verse koffie en cappuccino, Pukka kruidenthee en kannen met muntwater zijn de hele dag beschikbaar. Maar wees gewaarschuwd: de geuren van versgebakken producten kunnen leiden tot acute trek! Daarom hebben we diverse aanvullende cateringopties:

Bakkersontbijt – €7,50 pp
Start de dag goed met een ontbijtje uit de bakkerij: versgebakken desembrood en croissants van de studenten, huisgemaakte jams van Janet, beleg van de lokale slager en kaasboer, sinaasappelsap van Schulp en een gekookt eitje.

Zoete proeverij – €5,- pp
Proeverij van diverse zoete producten uit de patisserie: van koekje tot gebak.

Lunch – €12,50 pp
Een smakelijk lunchbuffet met diverse soorten versgebakken desembrood van de studenten, gezonde salade, huisgemaakte jams, pasta’s en chutneys van Janet, beleg van de lokale slager en kaasboer, sappen van Schulp, melk en karnemelk.

* Eigen catering behoort niet tot de mogelijkheden.

Catering

Extra’s

  • Uitrijkaarten parkeren (€5,- per stuk): gratis uitrijden
  • Kortingskaarten parkeren (gratis): parkeren tegen een gereduceerd tarief van €1,- per uur
  • Extra uur zaalhuur (of buiten reguliere tijden): € 75,-

Op aanvraag

Presentatie Bakery Institute
Meer weten over Bakery Institute, het ontstaan van de school en de visie op ambacht, leren en ontwikkelen? In een korte presentatie nemen we je mee in ons verhaal, onze activiteiten en filosofie.

Inspiratiesessie vakmanschap
Benieuwd naar onze kijk op vakmanschap en hoe je dit kunt toepassen in je eigen werkcontext? Ontdek tijdens deze inspiratiesessie wat vakmanschap betekent voor jou en je organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

Maatwerk workshop
Leer zelf een mooi brood of verfijnd patisserieproduct maken tijdens een maatwerk workshop met één van onze vakdocenten. De invulling van de workshop kan in overleg worden bepaald.

Vraag vrijblijvend een offerte op

 

Ontbijt Lunch Zoete proeverij
Uitrijkaarten parkeren Kortingskaarten parkeren Extra zaalhuur Presentatie Bakery Institute Inspiratiesessie vakmanschap Maatwerk workshop