​Wil jij echt weten wat de sleutel van succes is tot het perfecte ijsje? Om vervolgens je plan als ijsbereider door te zetten? Dan is deze cursus perfect voor jou!

995
Categorie
Glacerie Professionals Thuisbakkers
Duur
4 dagen
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 8 personen

Voor wie?

(Toekomstig) ijsbereiders, banketbakkers en patissiers die zich willen ontwikkelen op het bereiden van een goed ijsje van een zelfgemaakte compositie.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Beschikbare data

Geen data beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Terug naar de basis

Even weg uit de dagelijkse productie en samen met vakgenoten je kennis opfrissen of verdiepen. Bij ons leer je de vaktechnieken en maak je producten vanuit de basis: met enkelvoudige ingrediënten en ambachtelijke processen. Met uiteindelijk doel om de geleerde kennis toe te passen in het bedrijf en het om te zetten in verbetering of vernieuwing van je assortiment.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Toepasbaar

Rationeel te produceren producten die je in eigen context kunt toepassen.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Bekijk soortgelijke cursussen