Loading...

Privacyverklaring

Bakery Institute

Bezoek je onze website, social media kanalen, mail je ons of neem je op een andere manier contact met ons op, dan ontvangen we persoonsgegevens van je. Het zijn er misschien niet veel, maar we bewaren en verwerken die gegevens van je wel. Daarom kun je in deze privacyverklaring lezen waarom dat gebeurt, wat er met je gegevens gebeurt en hoe je ze kunt aanpassen of laten verwijderen.

Welke persoonsgegevens verwerkt Bakery Institute?

Bakery Institute verwerkt je persoonsgegevens zodra je contact met ons opneemt. Dat kan zijn doordat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, het aanmeld-, belangstelling-, of contactformulier invult, ons belt of e-mailt of inhuurt. Dat betekent dat wij een of meer van de volgende persoonsgegevens van je verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Als je www.bakeryinstitute.nl bezoekt, verzamelen we ook informatie van je die niet persoonlijk is, zoals:

  • De naam van de browser die je gebruikt
  • Het besturingssysteem dat je gebruikt
  • De serviceprovider waarmee jij internettoegang hebt

Waarom verwerkt Bakery Institute de persoonsgegevens?

Grofweg heeft Bakery Institute twee redenen waarvoor we je persoonsgegevens nodig hebben. De eerste reden is dat we ze gebruiken om contact met je te kunnen onderhouden, bijvoorbeeld om te kunnen bellen of mailen. De tweede reden is dat we ze gebruiken om bezoekersgedrag te analyseren en onze website verder te verbeteren voor de bezoekers.

Wat doet Bakery Institute niet met je gegevens?

We verkopen je gegevens niet en geven ze niet door aan anderen. Ook gebruiken we ze niet om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen of om besluiten te nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dat wil zeggen dat Bakery Institute geen gebruik maak van computerprogramma’s of –systemen waar geen mens meer aan te pas komt.

Met welke derde partijen deelt Bakery Institute je persoonsgegevens?

Normaliter is Bakery Institute de enige die toegang heeft tot je gegevens. Maar er zijn derde partijen die toegang hebben tot je gegevens of een deel daarvan. Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor ons noodzakelijk is om ons bedrijf goed te kunnen uitvoeren. Het gaat om de volgende ‘derden’:

  • De websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
  • Mailchimp, voor het kunnen verzenden van de digitale nieuwsbrief
  • Google Adwords en Google Analytics, voor de analyse van de gegevens van bezoekers van onze website.

Met deze partijen hebben we verwerkersovereenkomsten afgesloten.

Wat doet Bakery Institute met haar nieuwsbrief?

Via www.bakeryinstitute.nl kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als je bij ons een opleiding hebt gevolgd, wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief. Dit staat vermeld in onze algemene voorwaarden welke je accordeert bij je inschrijving. Bij elke nieuwsbrief die we versturen heb je de mogelijkheid je weer af te melden.

Wat doet Bakery Institute met Google Analytics en Google Adwords?

De analytische cookies worden cookies om Google Analytics te kunnen gebruiken. Met die gegevens krijgen wij inzicht in zaken als welke pagina’s het meest worden bezocht, hoe lang een bezoeker blijft en welke links worden aangeklikt. Dat maakt het mogelijk de website verder te verbeteren en meer informatie te bieden die de bezoekers graag lezen. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Daarnaast bestaan er nog tracking cookies die het surfgedrag van de bezoeker volgen. Die maken het mogelijk om gerichter te kunnen adverteren met bijvoorbeeld Google Adwords. Bakery Institute maakt slechts gebruik van Zoek- en Displaycampagnes. De verantwoordelijkheid voor de privacy hiervan ligt bij Google. Bakery Institute maakt geen gebruik van Remarketing- of Videocampagnes. Hier vind je meer informatie over het privacybeleid van Google.

Hoe lang bewaart Bakery Institute je persoonsgegevens?

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor we je gegevens verzamelen.
Oftewel:

  • Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan bewaren we je persoonsgegevens zolang je je niet uitschrijft.
  • Ben je klant of klant geweest? Dan bewaren we je persoonsgegevens tot twee jaar na het laatste, noodzakelijke, zakelijke contact.
  • Hebben we om een andere reden zakelijk contact? Dan verwijderen we je persoonsgegevens uiterlijk twee jaar na het laatste contact.

Er is een uitzondering: als onderneming zijn wij wettelijk verplicht onze administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Natuurlijk kun je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of (laten) verwijderen. De gegevens waarmee je staat ingeschreven in de nieuwsbrief kun je zelf inzien, aanpassen of verwijderen via de link onderaan de nieuwsbrief. Neem contact met ons op als je andere gegevens wilt aanpassen. Heb je een klacht, dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?

Neem contact met ons op:

Bakery Institute
Westzijde 170-C
1506 EK Zaandam
The Netherlands
KVK nr. 53270657
Bankrekening NL48RABO 0132874350
BTW-nummer NL850818096B01
+31(0)75 - 61 57 226