Loading...

Viennoiserie professionals

4 dagen

Ken je 'm? Dat perfecte naar echte roomboter smakende croissantje waarbij de laagjes in goudgele kruimeltjes uiteenvallen en waardoor je eet met nog meer smaak? Dat heerlijke product, en nog veel meer mooie rijke degen, leer je bij ons bakken deze week!

Data
  • 3 Juni t/m 6 Juni 2024 (VOL)

547.25

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Je verdiept je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerde gistdegen zoals croissants, Deens luxe, briochedegen en ook een pâte levée, een prachtig basisdeeg voor veel toepassingen.

In deze week leer je wat de succesfactoren zijn bij het bereiden van een écht goede Franse croissant, ga je terug naar de basis in grondstoffen en handelingen, wordt er gewerkt met degen die twee of zelfs drie dagen ‘onderweg’ zijn en maak je de heerlijkste verwennerijen waar consumenten zowel bij brood- als banketbakkerijen voor omrijden.

Ook laten we je zien hoe je het best via de vriezer kunt werken om gebruik te maken van chargematige productie.

Wat maak je onder andere

Croissants, pain au chocolat, koffiebroodjes met verschillende vullingen, scones, (meergranen) brioche, cinnamon rolls, suikerbrood, ham-kaas croissants & andere hartige heerlijkheden, danish en een tarte du mitron.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 995,- (btw-vrij en incl. lunch).

Doelgroep

Werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Voor thuisbakkers adviseren wij de opleiding Handgemaakt brood: Croissants en zoete degen


Soortgelijke opleidingen

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: (3) Master

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

9-weekse Boulangerie opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding

Boulangerie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers