Loading...

Croissants en zoete degen

29 Juni t/m 30 Juni 2018

Wil jij thuis ook dat fantastische croissantje of suikerknoopje kunnen serveren? Met de kennis uit deze opleiding verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!​

Kosten

425

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Voor de mensen die ook Franse georiënteerde zoete en rijke producten willen leren maken zoals brioche, het prachtige basisdeeg waarvan je bijvoorbeeld heerlijke vlechtbroden kunt maken, of een broodtaartje met fruitcrème en een crumble, is deze opleiding bij uitstek geschikt.

Je leert alles over de theorie van het verrijken van het deeg en het omgaan met de mogelijkheden en beperkingen van deze toevoegingen. Je leert de allerlekkerste Franse croissant zelf op de hand uitrollen en met de machine.

Wat maak je onder andere

Brioche Vendéene naturel en met chocolade, croissants, pain au chocolat, vruchtenbrood (stol) en meer.

N.B. Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood te volgen.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.