Loading...

Rijke Zoete Degen

29 Juni t/m 30 Juni 2018

Wil jij thuis ook dat fantastische croissantje of koffiebroodje kunnen serveren? Met de kennis uit deze opleiding lukt het thuis ook!​

Kosten

375

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Voor de mensen die ook Franse georiënteerde zoete en rijke producten willen leren maken zoals brioche, het prachtige basisdeeg pâte levée waarvan je bijvoorbeeld heerlijke koffiebroodjes kunt maken, of een broodtaartje met fruitcrème en een crumble, is deze opleiding bij uitstek geschikt.

Je leert alles over de theorie van het verrijken van het deeg en het omgaan met de mogelijkheden en beperkingen van deze toevoegingen. En als er een beetje doorgewerkt wordt is er ook nog tijd om de allerlekkerste Franse croissant zelf te toeren, rollen en bakken!

Wat maak je onder andere

Pâte levée, suikerbrood, croissants, verschillende brioches en meer.

N.B. Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood te volgen.

 

Kosten

€ 375,- inclusief BTW en lunch.