Wil jij je weekend beginnen met een fantastische pain au chocolat of knapperige croissant? Met de kennis uit deze cursus verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!
Voor de mensen die ook Franse georiënteerde zoete en rijke producten willen leren maken zoals brioche, het prachtige basisdeeg waarvan je bijvoorbeeld heerlijke vlechtbroden kunt maken, of een broodtaartje met fruitcrème en een crumble, is deze opleiding bij uitstek geschikt.
Je leert alles over de theorie van het verrijken van het deeg en het omgaan met de mogelijkheden en beperkingen van deze toevoegingen. Je leert de allerlekkerste Franse croissant zelf op de hand uitrollen en met de machine.
Brioche Vendéene naturel en met chocolade, croissants, pain au chocolat en meer.
€ 425,- inclusief lunch en btw-vrij
Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.
N.B. Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.