Loading...

Professionals

Opleidingen voor professionals

Voor professionals die vérder willen

Praktijkgerichte opleidingen die aansluiten bij de allerlaatste trends. Deze opleidingen zorgen voor de broodnodige verdieping en verbreding van de vakkennis van de professional.

Nederlandse broodklassiekers
Nederlandse broodklassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Puur Desem
Puur Desem

Het vervolg op onze opleiding Puur Boulangerie, waarbij je verder gaat met desems, vertraagde processen en andere granen

Lees meer
IJstaarten
IJstaarten

​Wat is er lekkerder dan een feestelijk afsluiting van de maaltijd met een perfecte ijstaart? Je gaat aan de slag met rijke biscuits en leert de balans in smaken en texturen.

Lees meer
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Met een basis- en vervolgopleiding chocolaterie opgeleid worden tot het werken in een chocolaterie?

Lees meer
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

De overtreffende trap van chocolade bereiken? Ga de uitdaging aan met het maken van een uniek chocolade showstuk

Lees meer
Delizioso Gelato
Delizioso Gelato

​Wil jij echt weten wat de sleutel van succes is tot het perfecte ijsje? Om vervolgens je plan als ijsbereider door te zetten? Dan is deze opleiding perfect voor jou!

Lees meer
Puur Boulangerie
Puur Boulangerie

Onze meest succesvolle startopleiding voor professionals die aan de slag willen met brood zonder toevoegingen en met een langer proces.

Lees meer
Vervolg Chocolaterie
Vervolg Chocolaterie

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Lees meer
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
Viennoiserie
Viennoiserie

Ken je hem? Dat perfecte naar echte roomboter smakende croissantje waarbij de laagjes in goud-gele kruimeltjes uiteenvallen en waardoor je eet met nog meer smaak? Dat heerlijke product, en nog veel meer mooie rijke degen, leer je bij ons bakken deze week!

Lees meer
Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties
Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties

Dit jaar scoren met een rationeel te produceren chocoladeassortiment voor Pasen?

Lees meer
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!

Lees meer
Nederlandse broodklassiekers
Nederlandse broodklassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Puur Desem
Puur Desem

Het vervolg op onze opleiding Puur Boulangerie, waarbij je verder gaat met desems, vertraagde processen en andere granen

Lees meer
Cakes en Rijke Beslagsoorten
Cakes en Rijke Beslagsoorten

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke grondstoffen?

Lees meer
Tartelettes Professional
Tartelettes Professional

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Vormbonbons
Vormbonbons

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap? Je wilt je graag specialiseren in bonbons met behulp van mallen en vormen.

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Met een basis- en vervolgopleiding chocolaterie opgeleid worden tot het werken in een chocolaterie?

Lees meer
Allergeenvrij Bakken professionals
Allergeenvrij Bakken professionals

Krijg je ook ontzettend veel vragen van klanten met allergieen of dieten? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en een geschikt product te maken. De ins en outs over diverse voedselintoleranties komen aan bod.

Lees meer
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Nederlandse broodklassiekers
Nederlandse broodklassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Met een basis- en vervolgopleiding chocolaterie opgeleid worden tot het werken in een chocolaterie?

Lees meer
Puur Boulangerie
Puur Boulangerie

Onze meest succesvolle startopleiding voor professionals die aan de slag willen met brood zonder toevoegingen en met een langer proces.

Lees meer
Puur Desem
Puur Desem

Het vervolg op onze opleiding Puur Boulangerie, waarbij je verder gaat met desems, vertraagde processen en andere granen

Lees meer