Loading...

Professionals

Opleidingen voor professionals

Voor professionals die vérder willen

Praktijkgerichte opleidingen die aansluiten bij de allerlaatste trends. Deze opleidingen zorgen voor de broodnodige verdieping en verbreding van de vakkennis van de professional.

Puur Boulangerie
Puur Boulangerie

Onze meest succesvolle startopleiding voor professionals die aan de slag willen met brood zonder toevoegingen en met een langer proces.

Lees meer
Vervolg Chocolaterie
Vervolg Chocolaterie

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
IJstaarten
IJstaarten

​Wat is er lekkerder dan een feestelijk afsluiting van de maaltijd met een perfecte ijstaart? Je gaat aan de slag met rijke biscuits en leert de balans in smaken en texturen.

Lees meer
Viennoiserie professionals
Viennoiserie professionals

Ken je hem? Dat perfecte naar echte roomboter smakende croissantje waarbij de laagjes in goud-gele kruimeltjes uiteenvallen en waardoor je eet met nog meer smaak? Dat heerlijke product, en nog veel meer mooie rijke degen, leer je bij ons bakken deze week!

Lees meer
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

De overtreffende trap van chocolade bereiken? Ga de uitdaging aan met het maken van een uniek chocolade showstuk

Lees meer
Puur Desem
Puur Desem

Ga na de Puur Boulangerie verder met desems, vertraagde processen en andere granen. Volop vaktechnische verdieping!

Lees meer
Werken met kookstukken
Werken met kookstukken

Soakers, quelstuck, Tang Zhong, bruhstuck of gewoon kookstuk. Over de hele wereld bestaan er manieren om met een kookstuk de kwaliteit van je brood te verbeteren.

Lees meer
Master Chocolaterie
Master Chocolaterie

Na het oefenen en experimenteren in de Basis- en Vervolg Chocolaterie toe aan een eigen bedrijf?​ Wij geven je in deze cursus de juiste tools.

Lees meer
Nederlandse broodklassiekers professionals
Nederlandse broodklassiekers professionals

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Lees meer
Nederlandse broodklassiekers
Nederlandse broodklassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Lees meer
Desserttaarten en gebak professionals
Desserttaarten en gebak professionals

Je profileren met je taart- en gebaksassortiment door uit te blinken met een pure smaak, strak en modern uiterlijk? Leer in deze cursus de bijbehorende vaktechnieken om in te spelen op de consument anno nu

Lees meer
Puur Boulangerie
Puur Boulangerie

Onze meest succesvolle startopleiding voor professionals die aan de slag willen met brood zonder toevoegingen en met een langer proces.

Lees meer
Tartelettes professionals
Tartelettes professionals

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Lees meer
Delizioso Gelato
Delizioso Gelato

​Wil jij echt weten wat de sleutel van succes is tot het perfecte ijsje? Om vervolgens je plan als ijsbereider door te zetten? Dan is deze opleiding perfect voor jou!

Lees meer
Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties
Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties

Dit jaar scoren met een rationeel te produceren chocoladeassortiment voor Pasen? Je bent bij deze tweedaagse cursus aan het goede adres

Lees meer
Nederlandse broodklassiekers
Nederlandse broodklassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Lees meer
Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals
Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke grondstoffen?

Lees meer
Werken met kookstukken
Werken met kookstukken

Soakers, quelstuck, Tang Zhong, bruhstuck of gewoon kookstuk. Over de hele wereld bestaan er manieren om met een kookstuk de kwaliteit van je brood te verbeteren.

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Lees meer