Loading...

Professionals

Opleidingen voor professionals

Voor professionals die vérder willen

Praktijkgerichte opleidingen die aansluiten bij de allerlaatste trends. Deze opleidingen zorgen voor de broodnodige verdieping en verbreding van de vakkennis van de professional.

Najaarschocolade
Najaarschocolade

Dit jaar scoren met een rationeel te produceren chocoladeassortiment voor de herfst, sinterklaas en kerstdagen?

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Allergeenvrij Bakken
Allergeenvrij Bakken

Krijg je in je winkel ook steeds meer vragen over allergenen en intoleranties? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en je klant te verrassen met een geschikt product.

Lees meer
Puur Boulangerie
Puur Boulangerie

Onze meest succesvolle startopleiding voor professionals die aan de slag willen met brood zonder toevoegingen en met een langer proces.

Lees meer
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
Cakes en Rijke Beslagsoorten
Cakes en Rijke Beslagsoorten

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke grondstoffen?

Lees meer
Feestdagen assortiment Boulangerie
Feestdagen assortiment Boulangerie

Goed voorbereid op de feestdagen met een prachtig sint- en kerstassortiment?

Lees meer
Feestdagen assortiment Patisserie
Feestdagen assortiment Patisserie

Goed voorbereid op de feestdagen met een prachtig sint- en kerstassortiment?

Lees meer
Tartelettes Professional
Tartelettes Professional

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Lees meer
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

De overtreffende trap van chocolade bereiken? Ga de uitdaging aan met het maken van een uniek chocolade showstuk

Lees meer
Viennoiserie
Viennoiserie

Ken je hem? Dat perfecte naar echte roomboter smakende croissantje waarbij de laagjes in goud-gele kruimeltjes uiteenvallen en waardoor je eet met nog meer smaak? Dat heerlijke product, en nog veel meer mooie rijke degen, leer je bij ons bakken deze week!

Lees meer
Nederlandse broodklassiekers
Nederlandse broodklassiekers

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Puur Desem
Puur Desem

Het vervolg op onze opleiding Puur Boulangerie, waarbij je verder gaat met desems, vertraagde processen en andere granen

Lees meer
IJstaarten
IJstaarten

​Wat is er lekkerder dan een feestelijk afsluiting van de maaltijd met een perfecte ijstaart? Je gaat aan de slag met rijke biscuits en leert de balans in smaken en texturen.

Lees meer
Delizioso Gelato
Delizioso Gelato

​Wil jij echt weten wat de sleutel van succes is tot het perfecte ijsje? Om vervolgens je plan als ijsbereider door te zetten? Dan is deze opleiding perfect voor jou!

Lees meer