Vervolg Patisserie

4 dagen

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in jouw leerproces!

Data
  • 29 Juli t/m 1 Augustus 2024

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze cursus borduurt voort op de populaire cursus Introductie Patisserie, waarin de basis voor de patisserie alvast is gelegd. In 4 dagen ga je onder andere verder met eclairs, gevuld koekwerk en bladerdegen voor onder meer saucijzenbroodjes en appelkanjers. Ook breid je je assortiment aan desserttaarten en gebakjes uit en staan we stil bij Moskovische taarten. Grote kans dat je in de klas staat met een hele diverse groep aan patisserielovers, die zeker net zo gek zijn van het vak als jij!

Wat maak je onder andere

Bladerdegen, zetdegen en vullingen, eclairs, Moskovische taarten, het vervolg van desserttaarten en gebak en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.

Doelgroep

Deelname is alleen mogelijk bij het afronden van de opleiding Introductie Patisserie.


Soortgelijke opleidingen

Paaschocolade

Paaschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Paaschocolade

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis