Loading...

Tartelettes Professional

2 Oktober t/m 3 Oktober 2017

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Kosten

339

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je leert een goed zanddeeg maken die je gaat vullen met allerlei lekkere vullingen zoals amandelfrangipane, cremeux, anglaise en pecans om het ultieme tarteletje te maken. We letten erop dat de tartelette diverse texturen heft en kleurige afwerkingen om te komen tot een verrassend assortiment dat ook geschikt is voor de gemengde bakkerij.

Wat maak je onder andere

zanddegen, crème, ganache en fruitvullingen, decoratietechnieken (nougatine, meringue, chocoladedecoratie) en meer.

 

Kosten

€ 339,- excl. BTW* per 2-daagse opleiding, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf, onder voorbehoud van goedkeuring. Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- excl. BTW.

Inschrijvingen lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.