Loading...

Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals

23 April t/m 24 April 2018

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Kosten

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse opleiding leer je de kneepjes van het maken van een perfect soezenbeslag en uiteenlopende toepassingen uit de Franse soezenwereld. Denk aan een ouderwetse choux à la crème of een diversiteit aan eclairs met een strakke glacage en decoratie. Ook een Religeuse is een klassieker met veel mogelijkheden zoals een vulling van chocolade, koffie of frambozen. Bovendien kun je ook nog de hartige weg bewandelen met het soezenassortiment zoals met het maken van gougeres. Al met al een flinke dosis inspiratie voor de patisserie en je spijkert je Franse taal weer wat bij!

Wat maak je onder andere

We gaan aan de slag met verschillende soorten rationeel te produceren soezen en eclairs, ook maken we een soezentaart en een hartige soes. Bovendien ontwikkel je verschillende glacages zonder kleurstof.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,-. Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de opleiding de factuur.

Voor andere professionals kost de opleiding € 495,-.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor professionals die meer terug naar de basis willen werken en hun eigen identiteit aan hun assortiment willen geven.