Loading...

Oud Hollands stukswerk

20 September t/m 21 September 2017

Gek op de traditionele klassieke koeken en verwennerijen zoals roomboter amandelkoeken (ook wel gevulde koek), boterkoek, amandelbroodjes, appelflappen en kokosmakronen? Of wil jij ook het allerlekkerste mergpijpje of bokkenpootje leren maken?

Kosten

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Dan is deze tweedaagse opleiding voor jou. Je duikt in de wereld van het zoete stukswerk, een verzamelnaam voor wat grotere koeken en lekkernijen die vaak per persoon per stuk verkocht en opgegeten worden.

Wat maak je onder andere

Aan de slag met gevulde koek, boterkoek, bokkenpoot, mergpijpje, toscana, kokosmakroon, florentine en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Mensen met geen tot weinig voorkennis van patisserie hebben of bakkerijpersoneel zonder productie-achtergrond (bijvoorbeeld winkelpersoneel of broodbakkers).