Loading...

Master Patisserie

1 November t/m 4 November 2017

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong naar de Master Patisserie!

Kosten

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze nieuwe opleiding borduurt verder op de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie waarin de basis van boterdegen, bladerdegen en verschillende beslagen, soezen en taarten is gelegd. In 4 dagen ga je deze technieken verder verdiepen en verbreden met nieuwe producten die geschikt zijn voor de geoefende, ervaren thuisbakker.

Wat maak je onder andere

Dit programma wordt binnenkort bekend. We verklappen alvast dat je in elk geval kokosmakronen leert maken, weliswaar niet ingewikkeld maar wel een favoriet van velen.

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Deelname is alleen mogelijk bij het afronden van de opleiding Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie.