Macarons

27 September 2019

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Kosten

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Tijdens deze dag ga je aan de slag met verschillende macaron recepten en leer je alles over het perfectioneren van de macaron. Ook maak je verschillende vullingen, zoals ganaches en een frisse fruitvulling. We werken in tweetallen. Elk duo maakt twee verschillende soorten tartelettes en aan het einde van de cursus neem je alle soorten en recepten mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Macarons met verschillende vullingen van ganache, fruit en creme, zoals vanille, hazelnoot, chocolade, gezouten karamel, frambozen en meer.

 

Kosten

€ 195,- inclusief BTW en lunch.


Soortgelijke opleidingen

9-weekse Patisserie

9-weekse Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals