Loading...

Macarons

26 Januari 2018

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Kosten

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Tijdens deze dag ga je aan de slag met verschillende macaron recepten en leer je alles over het perfectioneren van de macaron. Ook maak je verschillende vullingen, zoals ganaches en een frisse fruitvulling.

Natuurlijk wordt ook de theorie behandeld en ga je met je eigengemaakte macarons en de opgedane kennis terug naar huis waardoor je ook in je eigen keuken de mooiste macarons kunt maken!

Wat maak je onder andere

Macarons met verschillende vullingen van ganache, fruit en creme, zoals vanille, hazelnoot, chocolade, zoute caramel, frambozen en meer. .

 

Kosten

€ 195,- inclusief BTW en lunch.