Desserttaarten en gebak

17 April t/m 19 April 2019

Goed voor de dag komen op een feestelijke gelegenheid gaat je goed af met dit rijke assortiment aan taarten en gebak

Kosten

695

  • 3 dagen
  • 19,5 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze opleiding staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt verschillende basis biscuits (zoals Joconde, Duchesse, Dacquoise en Pain de genes) en degen en maakt van basisingrediënten de lekkerste interieurs (mousse, anglaise, cremeux en compote). Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en leer je diverse decoraties.

Wat maak je?

Drie verschillende soorten taarten (VOC taart, Opera taart en frambozentaart) met verschillende technieken

 

Kosten

€ 695,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals