Desserttaarten en gebak professionals

5 Juni t/m 6 Juni 2019

Je profileren met je taart- en gebaksassortiment door uit te blinken met een pure smaak, strak en modern uiterlijk? Leer in deze cursus de bijbehorende vaktechnieken om in te spelen op de consument anno nu.

Kosten

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze opleiding staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt basis biscuits en degen en leert de onderlinge verschillen. Ook maak je de lekkerste interieurs en mousses. Je leert over smaakcombinaties en bereidingswijzen. Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en passende decoraties.

Wat maak je?

Duchesse biscuit, Sacher biscuit, Joconde biscuit, amandel en cacao crumble, koffie anglaise, citroen cremeux, gezouten karamel, en verschillende fruitmouses en compotes.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de opleiding de factuur.

Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Gelegenheidstaarten professionals

Gelegenheidstaarten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Gelegenheidstaarten professionals

9-weekse Patisserie

9-weekse Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basiscursus Suiker - gastdocent Peter Remmelzwaal