Loading...

Desserttaarten en gebak

13 Juli t/m 14 Juli 2017

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Kosten

339

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze opleiding staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt verschillende basis biscuits en degen en maakt van basisingrediënten de lekkerste interieurs en mousses. Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en decoraties.

Wat maak je?

Duchesse biscuit, Sacher biscuit, Joconde biscuit, amandel en cacao crumble, koffie anglaise, citroen cremeux, gezouten karamel, en verschillende fruitmouses en compotes.

 

Kosten

€ 339,- excl. BTW* per 2-daagse opleiding, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf, onder voorbehoud van goedkeuring. Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- excl. BTW.

Inschrijvingen lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.