Confiserie

16 May 2019

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagopleiding stelt je niet teleur.

Kosten

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmellows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Je gaat aan de slag met pâte a fruit, fudge, guimauves, panforte, marshmellows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Allergeenvrij Bakken professionals

Allergeenvrij Bakken professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Allergeenvrij Bakken professionals