Confiserie

2 Oktober 2019

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagopleiding stelt je niet teleur.

Kosten

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmellows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Je gaat aan de slag met pâte a fruit, fudge, guimauves, panforte, marshmellows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Allergeenvrij bakken

Allergeenvrij bakken

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Allergeenvrij bakken

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Tartelettes

Tartelettes

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Tartelettes

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie