Confiserie

1 dag

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Data
  • 22 April 2024 (VOL)
  • 3 Juli 2024

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmallows.

Wat maak je onder andere

Pâte a fruit, chocolade karamels, guimauves, panforte en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.


Soortgelijke opleidingen

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Cakes en rijke beslagsoorten

Cakes en rijke beslagsoorten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Cakes en rijke beslagsoorten