Loading...

Cakes en Rijke Beslagsoorten

7 Maart t/m 8 Maart 2018

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke grondstoffen?

Kosten

339

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Wil jij af van de pakjes en zakjes en zelf de allerbeste basis voor je assortiment en taarten kunnen maken? Deze opleiding leert je met een aantal basisingredienten de lekkerste cakes en beslagen te maken, maar wel steeds op een manier waardoor je zelf een keuze kunt maken welke receptuur het beste past in jouw bedrijf. Je leert over toevoegingen om rijkere beslagen te maken, je leert ook kleine cakejes zoals financiers en madeleines te maken die je binnen 10 minuten warm in je winkel kan hebben staan, en continu kan bakken in de winkel, en je leert de iets luxere variant, de gateaux de voyage maken.

Wat maak je onder andere

Rijke amandelbeslagen, vloeiende cakerecepten, financier, madeleine, eigentijdse cakejes, gâteaux de voyage en meer.

 

Kosten

€ 339,- excl. BTW*, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- excl. BTW, zij mogen zich direct bij ons melden.

Inschrijvingen voor bakkers lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor professionals die meer terug naar de basis willen werken en hun eigen identiteit aan hun assortiment willen geven.