Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke grondstoffen?
Wil jij af van de pakjes en zakjes en zelf de allerbeste basis voor je assortiment en taarten kunnen maken? Deze cursus leert je met een aantal basisingrediënten de lekkerste cakes en beslagen te maken, maar wel steeds op een manier waardoor je zelf een keuze kunt maken welke receptuur het beste past in jouw bedrijf. Je leert over toevoegingen om rijkere beslagen te maken, zoals ook de gateaux de voyage. Verder komt aan bod hoe je kleine cake varianten zoals financiers en madeleines kunt maken die je gedurende de hele dag kan bakken en binnen 10 minuten warm in de winkel hebt staan.
Rijke amandelbeslagen, vloeiende cakerecepten, financier, madeleine, gâteaux de voyage en meer.
Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).